Gode tips for å finne de perfekte skoene til din brudekjole

0

Et bryllup er en perfekt anledning for å handle sko, og ikke en hvilken som helst sko. Dette er en perfekt anledning for å være kreativ med skotøyet. Takket være nettbutikker har du nå tilgang til et enormt utvalg, og mange designere har tatt utfordringen på strak arm.

Så hva skal du velge? Hvordan skal du finne en perfekte dansesko, den perfekte brudeskoen, den perfekte glitterskoen? Vi har sett på saken og har noen gode tips.

Vær tidlig ute

Ikke vent med å handle sko. De fleste bruder vet hva slags stil de ønsker, så du behøver ikke å vente til du har kjøpt brudekjolen med å finne sko. Gå inn på Pintrest og søk etter dansesko, sko til bryllup eller lignende. Da får du garantert opp mange forskjellige ideer som du kan la deg inspirere av. Gå også inn på nettbutikker som JJ’s House for å se hva de har å tilby.

Når du finner den rette skoen, ikke vent med å kjøpe den. Skoen kan være på vei ut av sortimentet og dermed kan det være vanskelig å få tak i din størrelse. Du bør også legge inn nok tid til at du kan få skoen, og kunne returnere den ved behov.

Ideelt sett bør du ha skoen tilgjengelig før siste tilpassing av brudekjolen. Det vil gjøre det enklere å sikre at skjørtet er langt nok og gi deg sjansen til den siste finpussen før den store dagen.

Komfort

Et vanlig bryllup, med seremoni og selskapet etter, varer gjerne en halv dag. Bruden sitter under deler av seremonien og selvsagt under middagen. Dagen blir likefult lang, beina hovner gjerne litt i varmen og kanskje vil du danse hele kvelden.

Derfor er det viktig å velge en sko som sitter godt, men ikke er for trang. Du bør også gå inn skoen før den store dagen, gjerne danse med dem om du vil danse i bryllupet. Da slipper du gnagsår og vonde føtter som kan ødelegge festen.

Er du ingen fan av høye hæler og du sjelden bruker slike sko, bør du tenke deg om to ganger før du velger en slik sko til bryllupet.

Tilpass skoen til lokalet

En gammel kirke, et hagebryllup, eller en fancy restaurant; du må ha lokalet i bakhodet når du skal velge sko. Det er hverken behagelig eller stilig å snuble rundt i sanden på stiletthæler, uansett hvor fantastisk skoen er. Hvis det er viktig å ha en høy hæl, kan du bytte sko i løpet av bryllupet. Er seremonien utendørs, kan du ha en lav sko under seremonien og bytte til høy hæl for festen inne.

Velg en sko som passer brudekjolen

Selv om vi sier at du bør velge skoen tidlig, er det viktig at den passer med brudekjolen. Dette pleier ikke å være et problem siden du velger en kjole som passer din stil. Liker du blonder, er det naturlig at brudekjolen har blondedetaljer. Da bør skoen ha blondedetaljer. Elsker du glitter, kan du velge en sko dekket av krystaller. Du finner også sko med intrikate broderier, farger og andre spennende detaljer.

Gjenbruk?

En vakker sko kan brukes flere ganger, noe som kan være en faktor du vil ta hensyn til når du velger sko til bryllupet. Den perfekte skoen, med rett dekorasjon, er dessverre sjelden på salg. Er dette en faktor for deg, ha dette i bakhodet når du ser på sko. Samtidig er det viktig å huske på at denne dagen er din store dag. Ikke vær redd for å velge sko som gir deg glede, selv om du ikke kan bruke denne flere ganger.

Leave A Reply